Sikkerhedslabels & etiketplomber

​Mulighederne for anvendelse af sikkerhedslabels / etiketplomber er rigtig mange, og med vores meget store sortiment, har vi mulighed for at finde en sikkerhedslabel / etiketplombe løsning, som kan påfylde netop jeres behov. Samtidig har vi også ruller med sikkerhedslabels / etiketplomber i rød og blå med og uden nummer – hver rulle indeholder ca. 330 stk. enkelte sikkerhedslabels / etiketplomber.


Kvaliteten af alle vores sikkerhedslabels / etiketplomber er helt i top, og alt efter hvilken type overfladen sikkerhedslabel / etiketplomben skal sættes fast på, krav til tekst / logo / stregkode / sikkerhedsbesked, så finder vi i fælleskab den bedste løsning for netop lige jeres ønsker / krav. Vi står til disposition med prøver og vejledning.

​Cykel mærkning

​– kriminalpræventiv etiket / label - Dette mærke vikles rundt om stellet på cyklen – evt. navn og eller hus no. skrives – klar vinyl sættes fast over teksten - og cyklen er derved mærket. Vi har mulighed for at præge tekst og eller logo - kræver min. ordre.

Etiket er 195 x 45 mm – Etiketten kan naturligvis bruges til mange andre formål - Etiketten er vejrbestandig - Ring for yderligere information

pdfDATASHEETS TIL DOWNLOAD

Destructable labels – type c​

- bruges ideelt indenfor, på en ren overflade og er beregnet til mærkning / identifikation. Type C kan udskrives i fuld farve og kan indeholde variabler information, såsom en stregkode og fortløbende nummerering. Den printede label er beskyttet af en lak for at forhindre, at trykket let gnides af.

Begge mærker er ULTRA selvdestruktive i den forstand, at når de er placeret på en overflade, vil ethvert forsøg på at fjerne dem resultere i etiketten fragmenterer eller brækker i mange små stykker.

Maximal klæbe evne sker efter 24 timer. Mange anvendelses muligheder – ring for yderligere oplysninger.

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KLE Laminated void SEAL

KLE Laminated void SEAL - specielt velegnet til fibrøse overflader, herunder
pap, dokumenter, papir og kuverter – men kan benyttes til mange andre formål.
FOR ALLE LABELS GÆLDER DET, AT TESTE PÅ EMNET FØR ENDELIG BESTEMMELSE OM TYPE

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

Mandehul / afløb / brønddæksel sikring

Dette segl er lavet af vulkaniseret gummi og bliver leveret med et meget klæbrig lim til påføring. Seglet bliver ikke slidt eller går i stykker når det er i brug.

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

PAKKETAPE – ruller á 66 meter – 55 mm bred

Vi kan tilbyde at trykke logo og eller tekst på vor hvide tape – Vi kan trykke 1-2-3 farvet logo – min. ordre 36 ruller = 1 kasse

Ring for yderligere information.

Vi har også en anden model - 50 mm x 50 meter – den er billigere – men – min. ordre med tekst og eller logo er 5 kasser = 180 ruller

Ring for yderligere information

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

Ktb sikkerhedstape​

​Camoufleret som almindelig pakke tape


pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KT Pakke tape serie

VOID tape – brun – rød – blå med og uden nummer.


pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

X3 label

Specielt velegnet til fibrøse overflader, herunder pap, dokumenter, papir og kuverter – men kan benyttes til mange andre formål.

FOR ALLE LABELS GÆLDER DET, AT TESTE PÅ EMNET FØR ENDELIG BESTEMMELSE OM TYPE

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KNR - Sikkerhedslabels

Lagerfarve: Blå

KNR blev oprindeligt udviklet specielt til luftfartsindustrien, for at sikre døre – lastluger på fly, der overnattede i lufthavnene – KNR kan også benyttes til at sikre f. eks kølerhjelme på biler – og mange andre ting.

KNR efterlader ikke klæbe rester på overfladen, men i selve label / etiket plomben kommer der OPEN / VOID besked frem, hvis label / etiket plombe har været forsøgt fjernet.

Typisk applikation: Værktøjskasser, skuffer, døre, skabe m.m.

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

Type KL Tamper Evident Label

Denne sikkerhedslabel de-laminerer permanent når den tages af, hvilket efterlader en "void"-besked på overfladen, og dermed tydeliggør forsøg på snyd.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

MRP2 - Polyester folielabel

Dette er en hårdfør sikkerhedslabel, der passer til mange forskellige formål. Det er designet til brug på glatte og ujævne overflader, samt porøse overflader. Effektivt til bagage, container, førstehjælpskasser og følsomt udstyr.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

KNC Covert non-residue seal

KNC er en klar vinyl sikkerhedslabel, med en transparant besked der kun kan ses med U.V. lys.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

UV LAMPER – til at lyse på KNC UV labels samt MRV / KC labels

Vi har forskellige modeller af UV lamper
1. Model KEY RING – nøglerings UV lampe
2. QUAD – UV lille kompakt UV lampe – kan lyse hvidt – rød – blå – UV – Multipositions hoved – klemme til fastgørelse i lomme

Nyhed

Gas Pump Tamper-Evident Labels - bruges til sikring af betalingsstandere / hæveautomater - så falske kortlæsere ikke kan sættes på , uden at det tydeligt kan ses om labelen har været åbnet.

Smykke sikring

Denne sikkerheds label indikerer VOID hvis forsøgt fjernet.

Tillader kunden at prøve f.eks. ringen, selv om sikkerhedstapen sidder på.

Kontakt os for yderligere information.​

Vinyl - ejendoms mærkning

– kriminalpræventiv etiket / label – til mærkning af ejendele – maskiner – værktøj mv. Kan præges med tekst og eller logo - kræver min. ordre.
Etiketten er vejrbestandig – Ring for yderligere information.

pdfDATASHEETS TIL DOWNLOAD

Destructable labels – type lab​

​- etiketter er fremstillet af en flerlags akryl hvor designet er laser ætset i materialet i stedet for printet. Denne mærkat bruges i særlig hårde/barske miljøer, da det er uigennemtrængeligt for mange aggressive kemikalier og opløsningsmidler og kan modstå ekstreme temperaturer og vejr.


Begge mærker er ULTRA selvdestruktive i den forstand, at når de er placeret på en overflade, vil ethvert forsøg på at fjerne dem resultere i etiketten fragmenterer eller brækker i mange små stykker.

Ring for yderligere oplysninger

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

Mrn – high-tack sikkerheds label

klæber på vanskelige overflader

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KTXT Sikkerheds tape

BLÅ VOID

ruller á 50 meter – 50 ruller pr. kassse.
Virker på karton – pap – træ kasser m.v.

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

PAKKE TAPE I mange varianter.

Vi præger logo og tekst efter ønske.

Laboratory Tapes are suitable for sealing packages and boxes to give added security to Bio-hazardous waste and other high-risk materials.
High Grade P.V.C tape printed using latest flexographic technology and E.E.C approved lead free inks.
Incorporation of hospital, laboratory name, logos etc.
Tape can be supplied in various sizes: 25mm x 50M, 50mm x 50M or 75mm x 50M.
Packing – 36, 24,12 rolls per case.

Ring for yderligere info

pdf DATASHEETS TIL DOW​NLOAD

Sikkerhedstape - Model KTL & KTL +

K T L - Blåt sikkerhedstape i ruller á 50 meter - for hver 15 cm er der perforrering, således at der er ca.330 enkelte labels i en rulle tape - K T L er uden fortløbende nummer - klæber på de fleste overflader. K T L + Råd sikkerhedstape i ruller á 50 meter - for hver 15 cm er der perforrering, således at der er ca. 330 enkelte labels i en rulle tape - K T L + er med fortløbende nummer. Vi har ruller på lager fra 1 stk. og opefter

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KTLL Total Transfer label

KTLL er label version af vores KTL emballage sikkerheds tape, med de samme specifikationer

Standard størrelser og farver er vist på datablad – Specielle størrelser kan fremstilles – men kræver min. ordre. Som KTL tape, er KTLL velegnet til de fleste rene og tørre fedtfrie overflader, og er specielt designet til alle typer af pap, papir, pap, plast og træ. Ethvert forsøg på at fjerne eller ophæve tætning resulterer i delaminering af det øverste lag fra det nederste lag og efterlader et tydeligt sikkerheds tegn på brud.
FOR ALLE LABELS GÆLDER DET, AT TESTE PÅ EMNET FØR ENDELIG BESTEMMELSE OM TYPE


pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KNDM - sikkerhedslabels til bl.a. Bagdør samt DUTY FREE vogne

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

pdf DATASHEETS TIL DOWNLOAD

KNDM er en sikkerheds label / etiket plombe til brug som Air Cargo Security og eller til landevejstransport, på døren indtil varebilen, eller på transport kassen – ja, den kan bruges til mangeartede opgaver.

KNDM over holder SDOC (Single Direction on Cargo) samt (DOT) Department for Transport.

SDOC kræver, at der gennem hele transportforløbet, fra afsender til AIRPORT / Lufthavn – og helt ud til final destination, er mulighed for en kontrolleret sikkerheds sporing, og her kommer det unikke serie nummer til sin ret.

KNDM har specielle SECURITY CUSTS / SIKKERHEDS SKÆRINGER i midten af etiket plomben, i stedet for klæbestof, det betyder, at når først etiket plomben / sikkerheds labels er brudt – kan den ikke sættes sammen igen og bruges mere, der vil være tydelige tegn på, at label / plombe har været forsøgt brudt eller åbnet.

KNDM egner sig især også til sikring af fly trolleys, hvor der opbevares toldfrie varer – KNDM kan være en væsentlig årsag til, at tyverier og svind minskes betydeligt – KNDM er forsynet med et unikt fortløbende nummer, samt en ekstra nummer slip (DNT) – der kan bruges til b.la fortegnelse over, hvilke trolleys der er forseglet med hvilket sikkerheds etiket / label.

KNDM kan naturligvis også bruges på mange andre ting, hvor man gerne vil sikre sig imod svind, tyveri osv.

Watchword Security Label

Enkel effektiv og billig sikkerheds label der giver god indikation om emnets tilstand.
Længde 6 cm Bredde 1,3 cm.
Kan præges med op til 9 cifre og op til 12 bogstaver.

Føres i farverne rød, gul og hvid.

Typisk applikation: dokumentlommer, skuffer, døre, skabe, medicinopbevaring, gascylindre mm.

KR - Removable residue VOID seal

Dette er en forbedret version af den populære Type K sikkerhedslabel. Der er en VOID/OPEN sikkerhedsmeddelse, der tydeligt viser når labelen har været fjernet.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

MRS2 - stretch vinyl seal

Denne sikkerhedslabel gør fjernelse næsten umulig. Den har en feature der gør, at den strækker og bøjer ved forsøg på at fjerne den.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

MVR - Klart cover vinyl U.V. label - samt model KC

Materialet er alvet af klar vinyl, som har en god styrke og med specielle overlappende sikkerhedsrifter. Disse labels er dækket med U.V. tekst, som er usynlig for det blotte øje, og kan undersøges for snyd med et U.V. lys. Særligt brugbar til hemmelig overvågning.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

KND - stort VOID sikkerhedslabel

Dette øgede manipuleringsindikerende materiale viser en klar VOID / OPEN sikkerhed besked, når forseglingen løftes.

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

Identifikations etiketter labels type FL + GR + V

TYPE FL : Type FL aluminium etiket – label

TYPE GR : Multi purpose overseal label

TYPE V: Vinyl asset label

pdf DATASHEET TIL DOWNLOAD

​Firmainformation

​Tyden Brammall of Scandinavia

Stolpegårdsvej 7

2820 Gentofte

CVR-nummer: 21984876


Tlf.: +45 39 68 26 34

​Mobil: +45 24 21 34 40

E-mail: kontakt@tyden.dk

Hurtig navigation

Find os på Facebook  fb-f-logo-blue-29

Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt