KABELBINDERE og strips

Nu kan vi også tilbyde strips i størelsen, 710 * 9mm som kan bruges til ophængning af valgplakater. De kan fået i sort og natural, i poser af 100 stk. Min ordre kan forekomme.​​ Ring for yderligere information.

Thermoplastic label tag

​med galvaniseret wire- genoplukkelig.

2 størrelser labels – 30 x 50 mm / 50 x 60 mm.

pdf  Download datasheet

KABELBINDERE OG STRIPS

Elektriker strips nylon samt rustfri stål.

Mange størrelser – mulighed for at præge tekst og eller nummer på nogle modeller. Vore kabelbindere er fremstillet I kvalitets materialer – og derfor meget stærke – normalt ligger de I poser á 100 stk. Materiale: 6,6 nylon ul94 v2 certifikat mange farver - sort, natur, rød, blå grøn, gul, sølv materiale: nylon 6.6 farve: sort uv bestandig.

  Download datasheet

KABELBINDERE OG STRIPS med tryk

Vi kan nu tilbyde kabelbindre / strips – med tryk og fortløbende nr. (op til 6 tal og 25 bogstaver).

​Vi kan tilbyde 8 farver – og 3 modeller af kabelbinder – 200/300/370 mm x 4,8 mm

Vi kan tilbyde hurtig lev. 2-4 uger fra ordre. Min. ordre er 1000 stk. med tryk – ring foryderligere information.

tt strips / tt kabelbindere

Med stort område til at præge tekst og eller tallektriker strips nylon samt rustfri stål.

Vi tilbyder nu TT STRIPS / TT KABELBINDERE / TT ELEKTRIKKER STRIPS – i forskellige farver og længder og bredder – mulighed for at præge tekst og nr. på det store tekst felt - ring for yderligere opslysninger, eller send os en e-mail forespørgsel på tyden​@tyden.dk​.

Findes i 200mm og 300mm varianter. Begge er 4,8mm. Farvemuligheder: Hvid, sort, gul, rød, blå og grøn. Ønskes blanke , plain , er der en minimum ordre på 1000 stk. - farver kan blandes i lige 100 stk. ​Ønskes varen med tryk,er der en minimum ordre på 1000 stk. -farver kan blandes i lige 100 stk., så længe trykket er det samme.

pdf  Download datasheet